Team

Vilka är vi?

Holos marketing är en del av Telegrafstationen och startades upp utifrån efterfrågan på professionellt stöd vid marknadsföring i samband med bokutgivning. Vi hjälper dig att skräddarsy marknadsföringspaket utifrån dina behov så att just din bok når ut i bokvimlet.

Vår metod är att tillsammans med dig ta fram de insatser som skapar bäst förutsättningar för att du ska nå framgång med din bok. Det är de väl valda delarna som utgör det bästa resultatet.

Diana Iskra

Caroline Geijer

Caroline är vår expert på onlinemarknadsföring och sköter alla kampanjer i sociala medier.

  • Projektledning
  • Kundkontakt
  • onlinemarknadsföring
Diana Iskra

Magnus Wikermark

Magnus är certifierad Key Account Manager från IHM Business School, med en universitetsexamen i Media & kommunikationsvetenskap. Han har över 10 års erfarenhet av B2B-försäljning och marknadsföring från framför allt mediebranschen, tidningar och radio.

  • Försäljning
  • Marknadsföring
  • Kundkontakt

Vanliga frågor

Har du skrivit en bok och ställt dig själv frågan: Hur ska jag göra för att den ska sälja? Lugn, du är inte ensam. Många som ger ut sin bok glömmer bort en av de viktigaste delarna i en bokutgivning, nämligen marknadsföringen. Det är lite av en djungel men, som tur är, det finns inga dumma frågor.

 

– Hur får mina kunder reda på att min bok finns att köpa? Och hur köper de den?

Det finns gott om tips på hur man som författare kan nå sina läsare, men väldigt få bevis på att dessa tips fungerar. Grundfrågan i all marknadsföring för författare är:

 

– Vilken är min målgrupp och Hur når jag min målgrupp?

Att identifiera sin målgrupp klarar de flesta, men att lyckas nå alla köpsugna inom målgruppen är ofta betydligt knepigare.

Därför har vi tagit fram förmånliga marknadsföringspaket som passar alla författare med fokus på just egenutgivning. Med lång erfarenhet och kunskap inom branschen har vi idag kontakt med några av Sveriges största och bästa inom sina respektive marknadsföringskanaler.

 

– Kan ni erbjuda både lokal annonsering och stora rikstäckande kampanjer.

Ja. Vi utgår från dina behov och förutsättningar och tar fram det som du behöver utifrån ett holistiskt perspektiv. Du kan välja ett av våra förmånliga marknadsföringspaket eller själv sätta samman en marknadsföringsplan tillsammans med våra duktiga marknadsförare.

 

– Var kommer min bok finnas tillgänglig?

Vi samarbetar med den fysiska och digitala bokhandeln samt med dagligvaruhandeln och har ett brett medialt kontaktnät.

 

– Vad betyder Holos?

Ordet holism kommer från det grekiska ordet Holos som betyder ”hel”, ”all”, ”total”. En definition av holism är att helheten är större än summan av dess delar.